еМагазин

Tag : призводство

Бизнис ТОП СТОРИИ

Фабриката за масло „Кристал 1923“ од Велес ќе го откупи вкупното производство на сончоглед во земјава

Редакција
Фабриката за масло „Кристал 1923“ од Велес или поранешна „Маслодајна“ досега откупи 6 000 тони сончоглед од кои 1,4 од ЗК Пелагонија, а останатите од...