еМагазин

Tag : Раде Кончар Сервис

ТОП СТОРИИ Убава приказна

Раде Кончар Сервис бележи 75 години постоење: Јубилеј кој говори за успешна одржливост

Редакција
Ретко која компанија може да се пофали со успешна традиција од 75 години. Три четвртини век во кој се преживува единствено поради подготвеноста за трансформација,...