еМагазин

Tag : рамномерност

БЕНЧМАРК

Лидери на пет членки на ЕУ предупредуваат на големи разлики во дистрибуцијата на вакцините

Редакција
Лидерите на пет членки на Европската унија денеска повикаа на разговори на високо ниво за фер дистрибуција на вакцините против коронавирусот, предупредувајќи дека сегашниот начин...