еМагазин

Tag : рати

БЕСПАРИЦА

Акцијата за наплата на долговите за вода на рати без камата, трае уште еден месец

Редакција
ЈП Водовод и канализација – Скопје информира дека акцијата за наплата на долговите на рати без камата е во тек. „Акцијата за наплата на долговите...