еМагазин

Tag : родово насилство

БАШ НИ Е ЌЕФ

Министерство за одбрана прмовираше Водич за заштита од вознемирување на работното место 

Редакција
Ја испраќаме пораката, без разлика дали станува збор за луѓе во Министерството или во Армијата, дали се работи за мажи или жени, дека вознемирувањето на...