еМагазин

Tag : Штипска ортопедија

Македонија ТОП СТОРИИ

Шест поранешни пациенти на Штипска ортопедија заболени од Хепатит Ц

Редакција
Откриен е Хепатит Ц кај шест поранешни пациенти на Одделението за ортопедија во штипската Клиничка болница. Првите двајца пациенти се откриени во јули, кога се...