еМагазин

Tag : сметкопотврда

Бизнис

Нема повеќе сметкопотврди како прилог кон фискалните сметки до 6.000 денари

Редакција
На 166. седница на Владата е утврден текстот на предлог-законот за изменување и дополнување на Законот за данокот на додадена вредност, со одлука да биде...