еМагазин

Tag : смртна казна

Свет

САД ја враќаат смртната казна: Ќе се егзекутираат петмина федерални затвореници

Редакција
Министерството за правда на САД закажа извршување пет смртни казни врз затвореници, откако државниот обвинител Вилијам Бар објави дека е повторно воведена смртната казна што...