еМагазин

Tag : собирања

Македонија

Да нема собирања за Бадник и Божик, потсетуваат од МВР

Редакција
Согласно Одлуката за изменување и дополнување на Одлуката за превентивни препораки, времени мерки, наредени мерки, наменски протоколи, планови и алгоритми за постапување за заштита на...