еМагазин

Tag : сончогледи

Да помогнеме

„Невидливото да стане видливо“: Фејсбук група “Сончогледи за невидлива попреченост“

Редакција
На Фејсбук е формирана нова Фејсбук група, “Сончогледи за невидлива попреченост“, која има за цел да им го подобри и олесни животот на лицата со...