еМагазин

Tag : советодавно тело

Македонија

(Фото) Кои се членовите на телото кое ќе дава мислење за употреба на историски и други личности во името на здруженијата

Редакција
Првата конститутивна седница на советодавното тело за давање мислење за употреба на име на историска и друга позната личност во името на здружение и друго...