еМагазин

Tag : Стара Фурна

Македонија

Бејли во прилепска Стара фурна: Преспанскиот договор, иако тежок, е фер компримис

Редакција
Сакаме Македонија да се придружи на НАТО и ЕУ. САД се партнер на Македонија веќе 25 години и ние мислиме дека преспанскиот договор, иако е...