еМагазин

Tag : Стефан Павлески

Македонија

По повлекувањето на Павлески, Ирена Фрчкоска е новата адвокатка на Катица Јанева

Редакција
Адвокатката Ирена Фрчкоска е новиот правен застапник на Катица Јанева која остана без адвокат. Нејзиниот поранешен адвокат Стефан Павлески се повлече од лични причини. Тој...