еМагазин

Tag : стрест тестови

Бизнис

Банките отпорни на шокови: Финансискиот систем е подготвен да се справи со корона кризата

Редакција
Финансискиот систем е подготвен да се справи со корона-кризата, прудентната регулатива на финансиските регулатори, во голем дел усогласена со европските регулативи, придонесе системот да е...