еМагазин

Tag : суета

ДОБРОСОСЕДСТВО

Заев: Гледате дека моите суети ги ставам на страна, сакам искрено да градам пријателство

Редакција
Правам сè за да изградам пријателство. Гледате дека моите суети ги ставам на страна, сакам искрено да градам пријателство. Бугарија е партнер на Македонија и...