еМагазин

Tag : SWOT Research

Локално

Кои се најдобрите трговски објекти во Скопје за апарати за домаќинство, бела техника и се за дома

Редакција
Град Скопје и агенцијата „SWOT Research“ специјализирана за анализа на квалитетот на услугата по пат на тајни купувачи, ги избраа најдобрите трговски објекти за 2018 година....