еМагазин

Tag : телеметриски систем

Бизнис

ГА-МА купува телеметриски систем за гасоводот за 53.000.000 денари

Никола Осило
ГА-МА АД – Скопје распиша оглас за набавка на телеметриски систем за гасоводот. Проценета вредност на договорот без ДДВ е 53.000.000 денари, a главен критериум