еМагазин

Tag : Trash Fashion 2019

ЧИСТА ОКОЛИНА

(Видео+Фото) Се одржа Trash Fashion 2019, натпревар на креации изработени со реупотреба на материјали

Редакција
По повод 5 јуни светскиот ден за заштитата на животната средина по осми пат Здружението за едукација, комуникација и консалтинг ОХО организираше Trash Fashion 2019,...