еМагазин

Tag : Тривити

БАШ НИ Е ЌЕФ

Платформата THRIVITY ги спојува оние кои бараат работа и компаниите кои вработуваат

Редакција
www.thrivity.mk е иновативна алатка за пребарување (“Search engine”) за луѓето кои бараат работа и компаниите кои вработуваат. Тоа е платформа за спојување, каде луѓето (индивидуални...