еМагазин

Tag : Тупанчевски

Бизнис ТОП СТОРИИ

Тупанчевски поднел оставка на 10, а правно мислење за еврообврзницата му побарале на 15 февруари

Редакција
Во врска со непотпишувањето на правно мислење за еврообрзницата од страна на поранешниот министер за правда Никола Тупанчески, ресорното Министерството денеска појасни дека неговата оставка...