еМагазин

Tag : Љубица Рубен – Буба

ЖИВОТ

По кусо боледување во Скопје почина Љубица Рубен – Буба

Редакција
По кусо боледување во Скопје почина Љубица Рубен – Буба. Родена е во Битола, а животниот пат го продолжи во Скопје, каде што дипломираше на...