еМагазин

Tag : убод

ЖИВОТ

Почина Ирена Богданоска од Крушево, која по убод од инсект беше во кома

Редакција
Почина Ирена Богданоска од Крушево, која на 9 август по убод од инсект падна во кома. „Почитувани роднини, драги пријатели во овие тажни и тешки...