еМагазин

Tag : ундм

Техно

Партнерот на Програмата за Развој на ОН, Samsung, во поддршка на Глобалните цели

Редакција
Samsung Electronics Co., Ltd. и Програмата за развој на Обединетите нации (УНДП) го претставија новото партнерство во поддршка на Целите за одржлив развој (ЦОР), познати...