еМагазин

Tag : Универзитетска клиника за радиотерапија и онкологија

Бизнис ТОП СТОРИИ

Универзитетската клиника за радиотерапија и онкологија склучи договор со Д-р Пановски вреден 8,3 милиони евра

Редакција
ЈЗУ Универзитетска клиника за радиотерапија и онкологија склучи договор за набавка на лекови за биолошка терапија со акционерското друштво за производство на лекови, медицинска опрема...