еМагазин

Tag : унверзален снабдувач

Бизнис

Само ЕВН и ЕЛЕМ доставија понуди за Универзален снабдувач

Редакција
Комисијата за спроведување на постапката за избор на Универзален снабдувач со која претседава академикот Глигор Каневче, по истекот на рокот за поднесување апликации на јавниот...