еМагазин

Tag : Управа за извршување на санкции

Македонија

Управа за извршување на санкции: Орце Камчев добива ист третман како и другите притворени

Редакција
Притвореникот Орце Камчев добива третман како секое друго притворено лице, тврдат од Управата за извршување на санкции во реакцијата по информациите за негов наводен нехуман третман, тортура, понижувачки...