еМагазин

Tag : Управата за извршување на санкциите

Македонија ТОП СТОРИИ

Не се работи за погрешно постапување, туку за превид на судските служби при спроводот на Мијалков, велат од Управа за извршување на санкции

Редакција
Управата за извршување на санкциите смета дека не постои одговорност кај било кој вработен во Казнено поправниот дом од отворен вид во Струга во врска...