еМагазин

Tag : Урбан план конструктион УПЦ

Бизнис ТОП СТОРИИ

Министерството за труд и социјална политика склучи договор со “Урбан план конструктион УПЦ“ вреден 798,4 илијади евра

Редакција
Министерството за труд и социјална политика склучи договор за изведување на градежни работи за доградба на објект за детска градинка во Општина Гевгелија со друштвото...