еМагазин

Tag : урбанистички план

Локално

Уставниот суд укина ДУП за атрактивен дел во општина Карпош

Редакција
Уставниот суд ја укина одлуката за донесување на Детален урбанистички план за Градска четврт 3 08, (бул.Илинден, ул. Франклин Рузвелт, бул.Партизански Одреди и бул.8-ми Септември)...