еМагазин

Tag : Владимир Анчев

Македонија

Владимир Анчев е новиот државен секретар во Министерството за одбрана

Редакција
Денеска, министерката за одбрана Славјанка Петровска го назначи Владимир Анчев за државен секретар во Министерството за одбрана (МО). -Анчев во својата кариера има работено на...