еМагазин

Tag : Владимир Граматиков

Бизнис

Нов дигитален македонски туристички водич

Редакција
Презентација на дигитален маркетинг во туризмот и практична обука за користење на новата дигитална платформа „Македонски Туристички Водич“, беа денеска организирани од Сојузот на стопански...