еМагазин

Tag : воена соработка

ДОБРОСОСЕДСТВО

Македонија и Грција потпишаа програма за билатерална воена соработка за 2021 година

Редакција
Помош и поддршка за прашањата поврзани со интеграција на армијата на  Македонија во НАТО структурите, обука и едукација во центри на грчката армија, соработка за...