еМагазин

Tag : Зелена берза

Локално

Потребна е постојана едукација и надградба за достигнување висок квалитет во млекопроизводството

Редакција
Во организација на Здружението за едукација на земјоделци „Зелена берза“ од Битолa, вчера се одржа едукативно предавање на тема „Современа опрема за сточарство и начини на...