еМагазин

Tag : фармери

БАШ НИ Е ЌЕФ

„Бимилк“ ги отвора вратите за своите потрошувачи

Редакција
По повод Светскиот ден на квалитет, кој секоја година се одбележува во ноември, „Бимилк“ ги отвора вратите за своите верни потрошувачи. Имено, на 15 ноември...
Локално

Потребна е постојана едукација и надградба за достигнување висок квалитет во млекопроизводството

Редакција
Во организација на Здружението за едукација на земјоделци „Зелена берза“ од Битолa, вчера се одржа едукативно предавање на тема „Современа опрема за сточарство и начини на...