Наша тема

Каков имот има градоначалникот на Штип, Илчо Захариев

Во пресрет на локалните избори еМагазин започнува нов серијал во кој ќе Ви преставиме каков имот пријавиле актуелните градоначалници. Овие податоци се однесуваат за периодот кога стапиле на функција. Се надеваме дека и нивните анкетни листови по заминување од функција

Каков имот има градоначалникот на скопски Центар, Жерновски

Во пресрет на локалните избори еМагазин започнува нов серијал во кој ќе Ви преставиме каков имот пријавиле актуелните градоначалници. Овие податоци се однесуваат за периодот кога стапиле на функција. Се надеваме дека и нивните анкетни листови по заминување

Каков имот пријавил градоначалникот Стевчо Јакимовски

Во пресрет на локалните избори еМагазин започнува нов серијал во кој ќе Ви преставиме каков имот пријавиле актуелните градоначалници. Овие податоци се однесуваат за периодот кога стапиле на функција. Се надеваме дека и нивните анкетни листови по заминување од функција

Нема стан: Каков имот пријавил градоначалникот на Куманово, Зоран Дамјановски

Во пресрет на локалните избори еМагазин започнува нов серијал во кој ќе Ви преставиме каков имот пријавиле актуелните градоначалници. Овие податоци се однесуваат за периодот кога стапиле на функција. Се надеваме дека и нивните анкетни листови по заминување

Каков имот пријавил градоначалникот на Скопје, Коце Трајановски

Во пресрет на локалните избори еМагазин започнува нов серијал во кој ќе Ви преставиме каков имот пријавиле актуелните градоначалници. Овие податоци се однесуваат за периодот кога стапиле на функција. Се надеваме дека и нивните анкетни листови по заминување од функција

Има четири стана: Каков имот пријавила градоначалничката Теута Арифи

Во пресрет на локалните избори еМагазин започнува нов серијал во кој ќе Ви преставиме каков имот пријавиле актуелните градоначалници. Овие податоци се однесуваат за периодот кога стапиле на функција. Се надеваме дека и нивните анкетни листови по заминување од

Каков имот пријавил градоначалникот Марјан Ристески

Во пресрет на локалните избори еМагазин започнува нов серијал во кој ќе Ви преставиме каков имот пријавиле актуелните градоначалници. Овие податоци се однесуваат за периодот кога стапиле на функција. Се надеваме дека и нивните анкетни листови по заминување од функција

Сите детали: Кој и за колку го советува Заев

Во моментов премиерот Зоран Заев го советуваат осум посебни советници, велат од Владата за еМагазин. Посебните советници се вработени преку оглас, именувани како функционери,  но не им следува право на апанажа. 

Каков имот пријавил градоначалникот на Кавадарци, Александар Панов

Во пресрет на локалните избори еМагазин започнува нов серијал во кој ќе Ви преставиме каков имот пријавиле актуелните градоначалници. Овие податоци се однесуваат за периодот кога стапиле на функција. Се надеваме дека и нивните анкетни листови по заминување од функција

Каков имот пријавил градоначалникот Ивица Коневски

Во пресрет на локалните избори еМагазин започнува нов серијал во кој ќе Ви преставиме каков имот пријавиле актуелните градоначалници. Овие податоци се однесуваат за периодот кога стапиле на функција. Се надеваме дека и нивните анкетни листови по заминување од функција, ќе станат достапни за јавноста.