Check in

(ФОТО) Ново хит место во Струмица: Ресторан Шалом

Струмица надалеку е позната по својот ноќен живот и бројните кафулиња, но и по добрите ресторани. Од пред неколку месеци во градот почна со работа ресторанот Шалом.

Ресторанот „Македонски ан“ место од каде што извира традицијата

Ресторанот „Македонски ан“ се наоѓа во новоизградениот комплекс  Македонско село. Имајќи го предвид целиот амбиент на просторот и тематската целина, така и ресторанот целосно се вклопува со неговиот иглед.

(Фото) Кога поминувате покрај Гостивар, свратете во ресторан „Бигор“ во Вруток

Ресторан „Бигор“ во Вруток е прекрасно домаќинско место, чиешто гостопримство се чувствува уште при влезот на капијата.

(Фото) Одлична дневна журка во „Coffee Lab“ во Штип

Кафулето „Кофи лаб“ (Coffee Lab) на Штип му дава шмек на метропола. Она што ова место го издвојува од другите во градот по Исарот е што нуди одлична дневна забава. Преку ден е полно, со одлична музика за која се задолжени различни диџеи.

(Фото) Едно од најдобрите кафиња во Скопје го има во Coffee Factory

Ако сакате да испиете вкусно кафе, тогаш Coffee Factory на улица Македонија (поранешно Ла кафе) е вистинско место за вас.

(Фото) Версаче во Скопје

Од пред извесно време во трговскиот центар Мавровка во Скопје е отворен кафе барот Версаче. Барот го отвори Шенки Малани, во јавноста познат и како Шенки Версаче.

Карпе Дием - Гастрономска еволуција во центарот на Скопје

Carpe Diem е уникатен fine wine & dine ресторан во срцето на Скопје, веќе препознатлив по својата префинетост и премиум услуга, вистинско освежување на градската угостителска мапа.

(Фото) Зимска идила на Пониква во вила „Караула“

Пониква е малку подзаборавена планина, за која има обид последните неколку години да се заживее.

(Фото) Прва затворена ласер таг арена во Скопје

Од неодамна во скопје функционира првата затворена ласер таг арена. Ласерхант забавен центар се протега на 1000 метри квадратни и овозможува адреналинска, забавна и натпреварувачка игра. 

Нова димензија на свежина: Фуд Бар, нов и иновативен концепт за секојдневната крцкава ужина

Македонската компанија Фуд Бар од неодамна се појави на македонскиот пазар со интересна палета на свежи и здрави производи, т.е со палета на спакуван исклучиво македонски зеленчук, а најавуваат и наскоро интересни производи од свежо македонско овошје.