еМагазин

Tag : Капитал финансиски центар

ТОП СТОРИИ ФИНАНСИСКА ПИСМЕНОСТ

Акциите се невидлив, но вреден имот

Редакција
Акциите се имот. Невидлив, но многу вреден. Тие се „невидливи“, бидејќи немаат физичка форма, не се видливи за око или не се на дофат на...