еМагазин

Tag : Лисиќе

Локално ТОП СТОРИИ

Подобрено снабдувањето со електрична енергија во населбата Лисиче

Редакција
Електродистрибуција ја заврши првата фаза на проектот за замена на надземните водови со подземна мрежа на ул. „Гаврил Константиновиќ” во скопската населба Лисиче, информираат од...