еМагазин

Tag : Никица Мојсоска-Блажевски

Бизнис ТОП СТОРИИ

Самит Македонија 2025: 90 лица од дијаспората им помагаат на македонските компании да го зголемат извозот

Силвана Жежова
Дијаспората помага, но треба да се канализира поддршката. Со градење на силни институции дијаспората уште повеќе ќе се вклучи во економскиот и демографскиот развој на...
Техно ТОП СТОРИИ

ГоДигитал ја започна програмата за меѓународна сертификација за консултанти за дигитална трансформација

Редакција
Изминатиов викенд одбележа значајна пресвртница во доменот на дигиталната трансформација во Македонија. ГоДигитал, Центарот за дигитална трансформација, во соработка со WIFI Австрија, ја започна обуката...