еМагазин

Tag : Аце

Да помогнеме ТОП СТОРИИ

Да му помогнеме на осумгодишниот Аце кој втор пат е опериран од тумор на мозокот

Редакција
Аце има 8 години и по втор пат е опериран од тумор на мозокот. Лекувањето треба да продолжи со радиолошки третман надвор од државата за...