еМагазин

Tag : админисѕтрација

БЕСПАРИЦА

Прво консултација со бизнис-секторот, па зголемување на прагот за минимална плата

Редакција
Во однос на зголемувањето на минималната плата, премиерот Зоран Заев денеска изјави дека Владата само предложува, но ќе се дискутира со сите економски чинители за