еМагазин

Tag : акционерска

Бизнис

Кои се најголемите акционери во Силекс

Редакција
Во годишниот извештај, објавен преку Македонската берза, Силекс АД Кратово ја објави и акционерската структура. По смртта на претседателот на Управниот одбор, Љубисав Иванов Ѕинго,...
Бизнис

Колку акционери има Прилепска пиварница

Редакција
Во текот на 2018 година структурата на акциите по број на иматели (поодделни акционери) во Прилепска пиварница АД Прилеп има делумни измени во однос на...