еМагазин

Tag : Антички театар

Забава

Тамара ќе одржи концерт во Антички театар во Охрид

Редакција
Авалон продукција со големо задоволство најавува дека Тамара ќе го одржи својот прв целовечерен концерт после Евровизија 2019, во организација на Авалон Продукција, во Охрид....