еМагазин

Tag : Асенчо Ценов

Бизнис ТОП СТОРИИ

Асенчо Ценов се повлече од Управниот одбор на Жито лукс, Методи Пишев нов член

Редакција
Од Жито Лукс АД Скопје преку Македонската берза известуваат дека со Решение од Централниот регистар е спроведен упис на следниве промени во органите на управување:...
Бизнис

Асенчо Ценов влезе во Управниот одбор на Жито лукс

Редакција
Жито Лукс АД Скопје преку Македонската берза информира дека со Решение од Централниот регистaр е спроведен упис на следните промени во органите на управување: на...