еМагазин

Tag : авионски линии

Бизнис

Нови авионски линии од Анкара, Измир и Истанбул до Скопје и Охрид

Никола Осило
Нови авионски линии до Скопје и Охрид од Анкара, Измир и Истанбул, најавува Агенцијата за промоција и поддршка на туризмот (АППТ) која денеска, во соработка...