еМагазин

Tag : Б-Интегрира

ЧИСТА ОКОЛИНА

Државна ревизија: Издавањето на Б-Интегрирани еколошки дозволи не овозможува целосна контрола над загадувањето

Редакција
Мерките и активностите преземени од страна на надлежните институции за издавање на Б-интегрирани еколошки дозволи не се доволно ефективни за воспоставување на интегриран систем за...