еМагазин

Tag : Балкан Прајм Турс

БАШ НИ Е ЌЕФ

Балкан Прајм Турс заблеска на IFTM Top Resa, прикажувајќи ја убавината на Македонија

Редакција
Балкан Прајм Турс една од најистакнатите национални компании за дојдовен туризам во Македонија, со своите содржини го привлече вниманието на професионалците во туризмот и туристичките...
ЖИВОТ ТОП СТОРИИ

Тимбилдинг – активност преку која група на индивидуалци се претвора во тим

Редакција
Сè поважен дел од работната средина и компаниската култура се т.н. „тимбилдинг активности“, чија цел е да се организираат забавни активности за вработените за тие...