еМагазин

Tag : банкарски

Бизнис ТОП СТОРИИ

Банкарскиот систем е здрав и стабилен, велат од Народна банка

Редакција
Банкарскиот сектор е стабилен и соодветно се справува со тековните предизвици, при што окружувањето и натаму е неизвесно како резултат на глобалните фактори и проследено...