еМагазин

Tag : безконтактно плаќање

Техно

Скоро две третини од Македонците редовно користат бесконтактни картички

Редакција
Во однос на регионот, Македонија бележи многу добри резултати кога станува збор за бесконтактни трансакции. Вкупната употреба на овој начин на плаќање со Visa картички...