еМагазин

Tag : дарител

Да помогнеме

Пријавете се во Дарителскиот регистар за срцевина, можеби сте компатибилен дарител за срцевина за едногодишниот Марко

Редакција
Родителите Маја и Митко Ташеви од Кавадарци апелираат за повеќе потенцијални дарители за срцевина затоа што на нивниот син Марко итно му е потребна трансплантација...